Ik ben Yasemin Cetin en eigenaresse van kapsalon Coupe di Capelli.

Ik startte mijn carriere bij tophairstylisten AD & JANE PETERS en heb hier een strenge en zeer goede leerschool gehad. Daarna heb ik 8 jaar in loondienst gewerkt bij andere kapperszaken, waarvan de langste tijd bij Tophairstylist Ad Peters in Deventer.

Ik heb ook met veel succes aan kapperswedstrijden mee gedaan. Omdat ik ambitieus ben en graag mijn eigen werkplek vorm geef ben ik in 1994 mijn eigen kapsalon gestart op de huidige locatie aan de Zwolseweg 52 in Deventer. Ik werk meestal alleen in de kapsalon en heb regelmatig stagiaires die mij helpen en het vak van mij leren.

Waarom ik het kappersvak zo leuk vind?

Ik geniet heel erg van het persoonlijk contact met mijn klanten en ben geïnteresseerd in de persoon en wat zij willen met hun haar. Ik maak mijn klanten blij met mijn ‘handtekening’, mijn creatie met hun haar en kan helemaal genieten van een mooi kapsel dat ik heb gemaakt. Zeker wanneer de klant moeilijk haar heeft, waar andere kappers geen fatsoenlijke coupe van konden stylen. Het is zeer dankbaar werk als je klant bijzonder tevreden is hoe ik hem of haar mooi heb gemaakt. Op Instagram kun je zien wat de resultaten zijn van mijn knip / kleur kunst. Ook voor epileren met touw kan je bij mij terecht.
Ik hoor dan ook vaak terug dat klanten het gezellig bij mij in de kapsalon vinden. En het waarderen dat ik goed naar hen luister, hen uitleg geef en zij een prachtig kapsel krijgen wat bij hen past. Ik ben erg trots dat mijn klanten mij een 9.7 op www.wiewathaar.nl geven, waarmee ik de beste kapper van Deventer ben.

In 2014 heb ik de salon verbouwd. Het was gedateerd geworden. Het heeft nu een moderne zwart-witte uitstraling, waarbij de gezellige sfeer is gebleven.

Om mijn vakmanschap op een hoog niveau te houden, heb ik trainingen gevolgd bij de beroemde internationale topstylist Mark Woolley uit London. Ik heb veel nieuwe trendy technieken van hem geleerd.

Graag zie ik je bij mij in de kapsalon. Als je een afspraak maakt (online of telefonisch) weet je zeker dat ik tijd voor je heb.

Yasemin Cetin