Epileren met touw is een techniek waarmee haartjes weggehaald worden. In het Engels wordt het ’threading’ of ’tying’ genoemd.

U kunt uw wenkbrauwen ook mooi in vorm laten brengen door middel van Threading (epileren met touw).

epileren met touw / threading
Uw wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw uitstraling..

Threading/epileren met touw wordt hedendaags nog steeds veel in Oosterse culturen gebruikt en stamt uit de tijd van Cleopatra. Het is een zeer makkelijke en effectieve techniek om van ongewenste gezichtsbeharing af te komen. Threading is bij uitstek dé techniek die gebruikt wordt voor het stijlen en superstrak vormgeven van de wenkbrauwen. Het is een zeer geschikte techniek voor mensen met een gevoelige huid, omdat er geen contact is met warme hars of andere ontharingsproducten (die de elasticiteit van de huid verminderen) en omdat er meerdere haren in 1 beweging met wortel en al verwijderd worden. Alle donshaartjes worden via de draaiende beweging meegenomen. De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht waardoor ze ook voller en strakker lijken.

Voordelen van Threading (epileren met touw):

  • Het brengt wenkbrauwen beter in vorm.
  • Het werkt sneller dan epileren met alleen pincet.
  • Het is beter voor de huid dan de harsmethode.
  • Het verwijdert alle donshaartjes, zonder dat het de haargroei versnelt of de structuur van het haar dikker maakt.
  • U kunt uw bovenlip, wangen of kin ook bij mij laten threaden/epileren.

De vorm van uw wenkbrauwen heeft de kracht uw gelaat een totaal andere uitdrukking te geven en kan soms zelfs de indruk wekken van een oog lift. Uw wenkbrauwen vormen het kader van uw gelaat en zorgen ervoor dat uw gelaat expressie en karakter heeft. Het is belangrijk dat wenkbrauwen een mooie natuurlijke vorm hebben. 

Wil je een afspraak maken? klik dan hier om op je gemak online je afspraak in te plannen.