Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Jouw trouwdag, je bruidskapsel is een van de belangrijkste momenten in je leven, en natuurlijk wil je er op je best uitzien. Naast het vinden van de perfecte jurk, is het essentieel dat je make-up en bruidskapsel prachtig zijn. Voor een onvergetelijke verschijning op deze bijzondere dag, vertrouw op onze expertise om je bruidskapsel te verzorgen.

Laat ons je helpen om ontspannen aan de mooiste dag van je leven te beginnen! Wij adviseren om een proefkapsel te plannen voor het beste resultaat. Over het algemeen raden we aan om het proefkapsel 6 weken van tevoren te plannen. Echter, als je kort haar hebt en van plan bent een nieuwe coupe te nemen, kan het gunstiger zijn om 12 weken voor de bruiloft een afspraak te maken, zodat je haar voldoende tijd heeft om te groeien. Het knippen en kleuren van het haar wordt meestal 2 weken voor de grote dag gedaan.

Ongeacht je haartype, kunnen we een prachtig bruidskapsel creëren, of je nu kort, half lang of heel lang haar hebt! Laat ons je helpen om je droomkapsel werkelijkheid te maken op je trouwdag.”

Bruidskapsel je belangrijkste moment in je leven!

Proefkapsel:

Bij ons nemen we altijd ruim de tijd voor het proefkapsel, zodat het volledig aan je wensen voldoet. Als je al een idee hebt van hoe je je haar graag gestyled zou willen hebben, is het handig om ons daarvan op voorhand op de hoogte te stellen, bijvoorbeeld aan de hand van foto’s of afbeeldingen. Op die manier kunnen we beter inschatten hoeveel tijd we moeten inplannen voor het proefkapsel. Als je geen specifiek idee hebt, plannen we extra tijd in, zodat je voldoende gelegenheid hebt om je voorkeuren aan te geven tijdens het proefkapsel. Tijdens de afspraak kun je ook rustig aangeven of je de stijl van het haar liever iets platter, boller, strakker of juist nonchalanter wilt hebben.

Ons uiteindelijke doel is om je haar perfect te stylen voor een onvergetelijke dag.”

Tip: Het is aan te raden om de proefsessie voor je bruidskapsel bij voorkeur te combineren met een pasmoment voor je trouwjurk. Op die manier krijg je een volledig beeld van hoe alles samenkomt. Het kan namelijk verrassend veel verschil maken om je bruidskapsel te zien in combinatie met je jurk. Dit geeft je de mogelijkheid om eventuele aanpassingen te maken en ervoor te zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd voor je grote dag.

Handig stappenplan:

6 weken voor je trouwdag.

maak afspraak voor je proefkapsel.

3-4 weken voor je trouwdag

proefkapsel (trek hier ongeveer 3 uur voor uit)

We kijken naar uw haar en bespreken uw wensen en of er geknipt en gekleurd moet worden. Draagt u een sluier of hoed, neemt u die dan mee.

1-2 weken voor de trouwdag

evt. knippen, kleuren

Trouwdag

finale bruidskapsel op afgesproken tijdstip.

Gast of andere gelegenheid?

Bent u niet de bruid, maar wilt u wel een elegant kapsel voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld als bruidsmeisje, getuige of gewoon als gast op een bruiloft? Of heeft u een andere gelegenheid zoals een gala, diner, borrel of feestje waarvoor u een prachtig kapsel wilt? Bij ons kunt u terecht voor professionele haarstyling, ongeacht de gelegenheid. We creëren graag een elegante en passende look die perfect aansluit bij uw stijl en de sfeer van de gelegenheid. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken voor een schitterend kapsel op maat.

Natuurlijk bent u dan ook van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten. We staan klaar om u te helpen stralen op elke speciale gelegenheid. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Wil je een afspraak maken? klik dan hier om op je gemak online je afspraak in te plannen.

Je kan ook gerust bellen naar 0570-610092